Twitter Facebook Youtube

Korniza institucionale

Korniza e avancuar legjislative për mbrojtjen e të drejtave të komuniteteve në Kosovë, është mbështetur nga një rrjet i institucioneve në nivel qendror dhe komunal të qeverisjes. Së bashku, këto janë përgjegjës për zhvillimin, zbatimin dhe mbikëqyrjen e të drejtave të komuniteteve në Republikën e Kosovës.


Konkurse
Kategoria
All
Buletinet - 2013

Projekti i finansuar nga Zyre per Çeshtje te Komuniteteve

www.posaonakosovu.com